Sommar och semestertider

I sommar stänger Art4m kontoret för semester under vecka 28-30. Under den tiden tar vi inte emot bud eller besökare. Pågående produktion är dock under bevakning, och vi svarar på vår info-mail och meddelanden via vår webbplats (med viss fördröjning).

 

På måndagen den 31 juli startar vi upp igen och ser fram emot att hjälpa dig med dina idéer och projekt för hösten och vintern.

 

Men nu önskar vi först och främst att att du ska ha en riktigt skön sommar! ☀️😎

Soliga hälsningar från Lagge, Sofie, Yones, Anna och Caj


Fler nyheter

Sommar och semestertider

I sommar stänger Art4m kontoret för semester under vecka 28-30. Under den tiden tar vi inte emot bud eller besökare. Vi svarar dock på vår info-mail och meddelanden via vår webbplats.
Läs mer »

Vilken är den bästa termosmuggen?

Art4m's egen testpanel har korat den bästa respektive den mest prisvärda termosmuggen - och vinnare är Contigo Pinnacle och Termosmugg Push.
Läs mer »

Nytt till sommaren, Sagaform o Joyful gåvokort mm

Hög tid nu om du vill sprida lite extra glädje och uppskattning till dina kunder och medarbetare ☀️ Läs Art4m's nyhetsbrev idag.
Läs mer »

Sverige Bästa Arbetsplatser utsedda

Igår gick Great Place To Work, näringslivets egen Oscarsgala, av stapeln på Berns i Stockholm där 65 företag/organisationer belönades med utmärkelser från betyg av medarbetarna själva. Art4m är som tidigare leverantör av de attraktiva statyetterna och diplomen, likväl som dessa fina tatueringar. ♥️
Läs mer »

Påskgodis och påskpresenter

Bara några veckor kvar till påsk! 🐣😋 Passa på att glädja dina kunder och medarbetare med ett påskägg med oemotståndligt godis. Tänk på att lägga din beställning i god tid - när det är slut så är det slut..
Läs mer »

Gåvokort påskdesign

Nu kan du beställa samtliga av Vingas gåvokort med påskdesign. Välj mellan bestämda valörer från kategorin Selection eller valfri valör från Flexible.
Läs mer »

Kvalitets T-shirt från 35 kr/st! Inklusive tryck!!

Sol's Regent - en av världens mest populära T-shirts. Just nu får du den till ett otroligt pris hos oss, komplett med ditt tryck. 49kr vid 100 st, och 35kr vid 1000 st! Välj bland över 40 färger.
Läs mer »

Vårnyheter och kampanjer från Stelton

Stelton presenterar till våren några riktigt härliga nyheter. Stort fokus för de nya produkterna, förutom snygg design och fina färger, är miljötänk - både vad gäller material men även var produktionen sker. Som serien Tabi i återvunnet stål och flera av Steltons klassiker som "här"-tillverkas i Danmark 🍀
Läs mer »

Julgåva till anställd får kosta 550 kronor julen 2024

Skatteverket har just höjt maxbeloppet för julklappar från arbetsgivaren till anställda, från tidigare 500 kronor till 550 kronor inklusive moms. Läs mer mer om detta och andra ändringar för 2024 här.
Läs mer »

Nya gåvokort från Vinga för sommaren 2024

Redan nu kan du planera och beställa Vinga gåvokort för sommaren 2024. Alla valörer finns klara och beställbara i vår webbshop.
Läs mer »

Neutral - ett nytt varumärke hos oss!

Vi alla måste börja ta ett ordentligt ansvar för vår miljö och vår planet! 🍀 Vi är stolta över att kunna erbjuda er varumärket Neutral®!
Läs mer »

Produktmedia för alla vårvinterns händelser

Nytt år - Ny start - Ny Produktmedia för 2024 ☀️ Börja det nya året med nya, fräscha, smarta och och hållbara reklam- och profilprodukter, profilkläder och företagsgåvor!
Läs mer »

Kontorsrum i ett palats centralt på Söder

Söker du ett kontor i en kreativ miljö i Södermalms bästa läge? Kom och sätt dig kungligt här hos oss - vi har just nu ett helt flygelrum på drygt 35 kvm ledigt.
Läs mer »

Vi pausar lite i mellandagarna

Tack för ett fint år! Nu stänger vi tomtefabriken i några dagar och öppnar den 2:a januari igen. God Jul & Gott Nytt År, kära vänner! ⭐️
Läs mer »

AddUpCard med mergåva

Med AddUpCard får du just nu en mergåva till varje kort, utan någon extra kostnad. Samt din hälsning och logga tryckt på varje kort!
Läs mer »

Smart liten giveaway!

Med denna skruvmejsel är du alltid redo. Medföljer gör 6 st bits i olika form och storlek. Dessa ligger diskret placerade inuti pennkroppen och tas ut genom att man skruvar bort locket. - En supersmidig giveaway som gör varje mottagare glad!
Läs mer »

Minimässa för Produktmedia

Tisdagen den 31 oktober har vi vår uppackning/minimässa i konferenshallen på Hotel Birger Jarl. Där vi visar det senaste inom Produktmedia. Du som är kund hos oss har fått inbjudan i mailen idag. Välkommen!
Läs mer »

F.A Porsche-knivar i vass kampanj

Vi är tillbaka med vår årliga julkampanj med de excellenta kockknivarna från Chroma Type 301 i design av F.A. Porsche. Just nu kan du köpa utvalda modeller till låångt under butikspriset!
Läs mer »

Ett nytt presentkort från Sagaform

Med nya Sagaform Presentkort i fyra olika valörer kan du välja fritt i hela Sagaforms och Byons sortiment med över 1000 artiklar. Ett kort med produkter utöver det vanliga.
Läs mer »

Årets gåvokort finns på Gåvokort.eu

Årets utgåvor av Vinga Gåvokort, Joyful Giftcard, First of Regalo och The Giftcard ligger nu uppe. Planera och beställ dina kort redan nu - vi bjuder på din egen hälsning och logga på korten.
Läs mer »

Polisens Dag

Idag 31 augusti är det Polisens dag och på Art4m vill vi säga TACK för det viktiga arbete ni gör. Unna dig en extra välförtjänt fika med godsaker från Polisförbundet! På Art4m är vi stolta över att ha fått vara med och producera och distribuera dessa.
Läs mer »

Kickstarta hösten med Produktmedia

Även om vi förhoppningsvis har många fina sensommardagar kvar att njuta av, så vet den luttrade planeraren av event och kampanjer att NU är det dags att koordinera inköpen av Produktmedia
Läs mer »

Sommar och semestertider

I sommar stänger Art4m kontoret för semester under vecka 28-30. Under den tiden tar vi inte emot bud eller besökare. Vi svarar dock på vår info-mail och meddelanden via vår webbplats.
Läs mer »

Ett unikt gåvokort!

Visste du att Art4m har den perfekta lösningen när du vill uppmärksamma och glädja en medarbetare vid t ex en 50-årsdag, pensionavgång eller jubileum? The Giftcard är det naturliga valet, och detta för ändamål ett helt specialutvecklat gåvokort.
Läs mer »

Sommarpresenter.nu har öppnat!

Har du kunder och medarbetare som du vill göra glada med en fin och väl genomtänkt sommarpresent? Då är det dags att kika in på Sommarpresenter.nu ☀️
Läs mer »

En liten tryckskola...

Kolla in vår informationsbank med de mest förekommande teknikerna för LOGOMÄRKNING och hur det görs, med bilder på konkreta kundcase samt videos.
Läs mer »

Missa inte Minimässan 23 mars

Glöm inte vår populära Minimässa för Produktmedia (dvs profilprodukter, presentreklam, profilkläder, sommarpresenter och företagspresenter mm) på Hotel Birger Jarl Conference! Ett 30-tal av våra underleverantörer och varumärken kommer att finnas representerade. Vi bjuder på en lätt lunch och fika med nygräddade våfflor.
Läs mer »

Årets påskgodis och påskpresenter

Bara en dryg månad kvar till påsk. Passa på att glädja dina kunder och medarbetare med ett påskägg med oemotståndligt godis!
Läs mer »

Art4m vinner branschpris!

Vid den stora prisgalan i samband med branschmässan Nordic Profile Fair 2023 i veckan vann Art4m utmärkelsen ProduktmediaBiet för Årets Kampanj 2022!
Läs mer »

Öppettider kring jul och nyår

Sådär, nu har snart de sista paketen och klapparna hittat sina mottagare. Under de närmaste veckorna har vi lite andra arbetstider - klicka på bilden och läs mer om det.
God Jul & Gott Nytt År önskar nissarna på Art4m!
Läs mer »

Julklappar.nu har öppet!

Julklappar.nu står öppen för säsongen det 16e året i rad! Vi har i år fyllt sajten med extra mycket inspirerande och spännande presenter att ge till medarbetare och kunder. Ta dig en stund för att i lugn och ro hitta årets julklapp för ditt företag.
Läs mer »

Vasst erbjudande på F.A. Porsche-knivar

Vi har just nu ett vasst erbjudande på några av marknadens mest eminenta kockknivar - Chroma type 301 i design av F.A. Porsche. Nio utvalda modeller kan du nu köpa till smått otroliga priser, så länge lagret räcker och innan jul.
Läs mer »

Lyckad mässa på Birger Jarl!

Vår minimässa för Produktmedia i torsdags blev en glädjerik tillställning. Drygt 200-talet gästade och fick se årets nyheter inom profil, present och promotion och traditionsenligt avnjuta årets första (mini)julbord 😋
Läs mer »

Årets gåvokort på Gåvokort.eu

På Gåvokort.eu finner du marknadens största samlade utbud av gåvokort för företag. Just nu med de allra bästa korten för julen 2022.
Läs mer »

Syns du - finns du. Ladda upp med reflexer i höst!

Nu kommer mörkret med stormsteg. Se till att synas ordentligt med höstens favorit: reflexen. På vår hemsida hittar du allt från klassiska runda reflexer och slap wraps till reflexvästar, jackor - eller varför inte ryggsäcksskydd?
Läs mer »

Dags att beställa pepparkakor med tryck

Vad säger du om att överraska dina kunder och medarbetare med pepparkakori en snygg metallburk med ditt eget tryck på och dessutom din logga i sockerglasyr på varje pepparkaka.
Läs mer »

Rituals - nytt varumärke hos oss

Vi är glada att kunna presentera ännu ett gediget varumärke hos Art4m - Rituals!
Läs mer »

Sommar och semestertider

I sommar stänger Art4m kontoret för semester under vecka 28-30, och startar sedan upp igen den 1:a augusti. Ha en riktigt skön sommar!
Läs mer »

Nya Gåvokort till sommaren 2022

Ge bort den perfekta sommarpresenten till dina medarbetare och kunder - ett Gåvokort där mottagaren själv väljer sin gåva! Just nu har vi fått in sommarens utgåvor med de bästa korten från Vinga, Regalo och Joyful Giftcard. Du ser några här nedan, samtliga valörer finner du på Gåvokort.eu
Läs mer »

Save the date 15 september

I år fyller Art4m 15 år! 🥳 Det ska vi fira med en jubileumsfest med mat, underhållning och glada gäster! Boka in datumet och missa inte inbjudan när den kommer efter sommaren.
Läs mer »

Sommarpresenter till dina kunder och medarbetare!

Har du medarbetare och kunder som som du vill göra glada med en fin och väl utvald present innan semestrarna slår till? Gör ett besök på på Sommarpresenter.nu. Där hittar du väl utvalda sommarpresenter för den härliga, soliga tid vi har framför oss.
Läs mer »

Produktmedia återhämtar sig snabbt

Nu är senaste rapporten från IRM och SBPR här som talar om hur produktmedia står sig jämfört med andra reklaminvesteringar. Rapporten visar att produktmedia är på stark frammarsch igen.
Läs mer »

Art4m fyller 15 år!

Idag fyller Art4m 15 år! Det firar vi med en en bit tårta och en kavalkad av case / produktlösningar - alla från de två sista åren. Till er alla som oförtrutet jobbar framåt: Tack för att ni finns - ni är våra hjältar!
Läs mer »

God Jul & Gott Nytt År!

Kära vänner! På torsdag 23/12 kl 12 stänger vi tomteverkstan och tackar dig för en fantastisk säsong. Så här många projekt har vi nog aldrig tidigare genomfört på så kort tid. Nu vilar vi upp oss och hoppas du gör detsamma. Så ses vi nästa år igen. En riktigt GOD Jul och ett Gott Nytt År önskar vi dig!
Läs mer »

F.A Porsche-knivar julkampanj

Vi är tillbaka med vår årliga julkampanj med helt galet bra priser på kockknivar Chroma Type 301 i design av F.A. Porsche. Grymt fina knivar med handtaget och knivbladet integrerade med varandra, i en perfekt kombination av ergonomi och design. Har bl a vunnit "Bäst i test" i Testfaktas test av kockknivar.
Läs mer »

En EXTRA god jul på utvalda produkter

Nu kan du göra en EXTRA god jul till dina medarbetare och kunder! Vi är EXTRA glada att kunna erbjuda dig lite EXTRA gott till jul: På tolv av våra mest populära julklappar bjuder vi dig på en påse godis från Cloetta till varje julklapp samt ett julkort med egen text och logga!
Läs mer »

Nypremiär för vår Gåvokortssajt

Gåvokort.eu - vår webbplats som sedan starten 2010 samlar de bästa gåvokorten för företag, har genomgått en rejäl storstädning inför julen 2021. Våra mest populära gåvokort som Vinga, Joyful Giftcard, First of Regalo m fl har nu fått egna kategorier och en rad nya valörer och kortvarianter.
Läs mer »

Produktmediamässan blev succé!

Över 200 personer gästade vår minimässa för produktmedia förra fredagen, och kunde där se de senaste inom present- och profilprodukter, profilkläder och de bästa julklapparna för 2021. Det var roligt att efter så lång tid få se så många både nya och bekanta ansikten "in real life" 😊
Läs mer »

Hårt tryck på produktion och tryck

Efter att restriktionerna har lättat har vi ett extremt hårt tryck på våra underleverantörer, tryckare och speditörer. Leveranstiderna är på de flesta håll längre än normalt för såväl produktion, tryck och distribution. Många populära julklappar, profilkläder mm kommer att ta slut tidigt.
Läs mer »

Ja, vi har den nya MagPop fidgeten!

Det ultmata tidsfördrivet för såväl unga som vuxna - en sensorisk fidget-leksak med poppande bubblor. Den fungerar analogt med en antistress-boll och hjälper dig att minska stress på ett lekfullt sätt 😃
Läs mer »

Välkommen till Produktmediamässan 2021!

På fredagen den 22 oktober 2021 har vi vår populära Minimässa för Produktmedia på Hotel Birger Jarl Conference. Är du kund hos oss och har ännu inte fått din inbjudan - hör av dig!
Läs mer »

Viktig info gällande handsprit

Det undantagstillstånd som gällt för försäljning av desinfektionsmedel sedan våren 2020 ska nu börja fasas ut eftersom Kemikalieinspektionen bedömer att risken för att det ska uppstå en brist på desinfektionsmedel har minskat.
Läs mer »

Laga mer mat!

Visst är det kul att laga mat! Vi har fått i en massa superfina produkter i shoppen och vi kan garantera att det finns något för alla smaker och stilar!
Läs mer »

Nyheter från Klippan

Två fina nyheter från Klippan! Den ena är pläden Tuva som består till 25% av just återvunnen ull. Den andra nyheten är pläden Morris i 100% ekologisk lammull.
Läs mer »

Sommar och semestertider

Art4m stänger kontoret under vecka 28-31 men du kommer att kunna nå oss på mail under hela sommaren. Ha en helt fantastisk sommar!
Läs mer »

Ny webbshop för Tele2

Som du kanske vet så har varumärkena Com Hem och Tele2 nyligen gått ihop och heter nu tillsammans Tele2. Som leverantör av profilkläder till koncernen sedan många år Art4m fick uppdraget att ta fram en ny kollektion av kläder och med en tillhörande webbshop för att underlätta beställning och distribution.
Läs mer »

Supporterkläder

Du har väl inte missat att det är EM i fotboll i sommar!

Men, just i år kanske vi inte har förmånen att delta som publik på själva tävlingsplatsen. Känslan att få heja fram sitt lag, iklädd ett snyggt supporterplagg, är dock nästintill obetalbar!
Läs mer »

GOTS-certifierade plagg med GOTS/GRS-certifierad dekoration

Är det viktigt för dig med plagg som är tillverkade både ekologiskt och etiskt? Och att du även kan få plagget märkt med din logotyp på ett miljövänligt sätt? Då ska du kika närmre på dessa plagg.
Läs mer »

Ny webbshop för Etac

Etac har sedan 1973 utvecklat produkter som underlättar vardagen för bl a människor med nedsatt rörelseförmåga. På Art4m är vi stolta och glada över att successivt få bygga upp ett nytt sortiment av profilprodukter samt webbshop.
Läs mer »

Sommarpresenter.nu har öppnat!

Snart så kommer sommaren. På riktigt. Och ett säkert tecken på det är att Art4m's webbplats Sommarpresenter.nu öppnar! Här finns företagspresenterna du själv vill ha! Noga utvalda sommarpresenter att ge till kunder och medarbetare.
Läs mer »

Skattefria gåvor ökas till 2000 kr

Regeringens beslut till skattefri gåva till anställd även under 2021 föreslås att höjas inom kort från 1000 till 2000 kr. Enligt en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna.
Läs mer »

Godaste påskgodiset!

Bara en månad kvar till påsk! Passa på att glädja dina kunder och medarbetare med ett påskägg med oemotståndligt godis. 🐣😋
Läs mer »

Skattefri "corona-gåva" även i år

Den extra skattefria gåvan till anställda på upp till 1.000 kronor (inkl moms) kvarstår även i år. Riksdagen beviljade skatteutskottets förslag som hade stöd av samtliga partier.
Läs mer »

Alla Hjärtans Dag!

Den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag. Passa på att visa dina medarbetare och kunder lite extra uppskattning med godsaker. Beställ omgående för leverans i tid
Läs mer »

Ny skattegräns för julklapp

Skatteverket har i förra veckan höjt det skattefria beloppet för julgåva till 500 kr inkl moms (tidigare 450 kr). 
Läs mer »

Kampanj på stickad mössa med vävt märke

Den stickade mössan MAX, vår egen "Art4m-mössa", blev omåttligt populär i julas. Det firar vi med ett kampanjpris som inkluderar ett vävt märke med din logga!
Läs mer »

God Jul & Gott Nytt År!

Art4m håller kontoret stängt över jul och nyår, och är tillbaka den 4 januari. Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År 2021!
Läs mer »

Digitala gåvokort

Ett digitalt gåvokort är den optimala lösningen när du snabbt och enkelt vill skicka en fin gåva till dina medarbetare eller affärskontakter. Perfekt när de sitter på olika platser eller jobbar hemifrån.
Läs mer »

Tre nya Mitt Gåvokort inklusive Medgåva

Årets utgåva av Sagaforms fina Mitt Gåvokort finns i tre olika valörer: 240, 360 resp 640 konor. Och till varje valör ingår det just nu en medgåva, dvs en gåva som medföljer själva kortet.
Läs mer »

Ett nytt gåvokort - First of Regalo

Det ultimata gåvokortet med ett stort utbud av noga utvalda gåvor. Gåvokortet innehåller över 150 utvalda produkter inom flertalet kategorier för att mottagaren skall mottaga den perfekta julklappen.
Läs mer »

Julklappar.nu har öppnat

Vår populära webbshop Julklappar.nu har öppnat för säsongen. Välkommen in, se nyheterna, och hitta årets julklappar till dina medarbetare och kunder!
Läs mer »

Gör det personligt!

Skapa en personlig koppling med en personlig gåva i en personlig förpackning med egen sleeve, med en personlig hälsning eller brev, allt individuellt levererat.
Läs mer »

Automatisk handspritstation

Portabelt och fristående golvstativ med informationsskylt (i A3-format) och automatisk dispenser för handsprit. Passar alla verksamheter där många människor är i rörelse.
Läs mer »

Snyggt Kom-igång-set

Snyggt set med väska, vattenflaska och handduk.
Just nu erbjuder vi även en matchande PU-etikett med din logo i gravyr på väskan!
Läs mer »

Handsprit med doft

Från en liten lokal producent har vi fått fram denna fina och väldoftande handsprit. Den ger dig, dina kunder och medarbetare ett effektivt skydd mot skadliga mikroorganismer, med subtila dofter inspirerade av det vackra Gotländska landskapet.
Läs mer »

När gåvor är en konst

Här kommer ett litet smakprov på vad Orrefors erbjuder denna vinter. Kika gärna i katalogen "När gåvor är en konst Selected".
Läs mer »

Vi är tillbaka!

Alive and kicking! Efter några veckors sommarledighet är nu hela styrkan åter på plats i Lillienhoffska Palatset på Söder. Med respekt för social distansering mm, både här och hos våra underleverantörer, genomför vi alla projekt och produktioner för våra kunder. Välkommen tillbaka du också, och välkommen med dina förfrågningar!
Läs mer »

Sommar och semestertider

Den senaste veckans rekordvärme ger stort hopp om en underbar sommar för oss hemestrande svenskar på staycation. Art4m stänger kontoret under vecka 29-31 men kommer att vara nåbara på mail under hela sommaren.
Läs mer »

1000 st extra tatueringar!

Nu har vi ett fint sommarerbjudande på våra låtsastatueringar med eget tryck: - Köp 1000 st tatueringar av valfri storlek, så får du 1000 st extra i samma storlek eller mindre, utan extra kostnad!
Läs mer »

Vi behöver din hjälp!

Ansvarar du för present- och profilprodukter för ditt företag? Då behöver vi din medverkan i den stora Demoskop-undersökningen om The Power of Produktmedia 3.0.
Läs mer »

Tillfälligt borttagen förmånsbeskattning av gåva på upp till 1000 kr

I förra veckan klubbades regeringens sjätte ändringsbudget igenom, vilket bland annat omfattar att en gåva till en anställd på upp till 1000 kr kan ges utan förmånsbeskattning för varken givaren eller mottagaren.
Läs mer »

Vakinme - Nytt varumärke

Vakinme tillverkar organiska, biologiskt nedbrytbara och veganska hudvårdsprodukter av högsta kvalitet.
Läs mer »

Erbjudande - RPET Sortino inklusive eget märke

Hemester eller Staycation med utflykter i ditt närområde? Då är det ju riktigt bra att ha med sig en väska med kylfunktion! I serien RPET Sortino finns 7 olika modeller.
JUST NU erbjuder vi dig en matchande etikett i konstläder med din logotyp!
Läs mer »

Godis direkt i brevlådan

I rådande tider gäller det mer än någonsin att visa uppskattning till kunder och medarbetare som arbetar hemifrån. Godis i brevlådan är den perfekta goda gåvan!
Läs mer »

Erbjudande - 20% rabatt på Vinga Home privatköp

Just nu har en specialkampanj tillsammans med Vinga of Sweden - fram till och med 31 maj erbjuder vi dig som privatperson 20% rabatt på hela sortimentet hos Vinga Home!
Läs mer »

Art4m's status i Corona-situationen

Vi tänkte informera er om hur läget är hos oss och hur vi på Art4m och våra underleverantörer hanterar situationen som uppstått med COVID-19 viruset. Klicka på bilden för att läsa hela artikeln.
Läs mer »

Alcogel 3 ml

Småpåsar innehållandes 3ml med desinficerande och antibakteriell alcogel. Gelen är berikad med bl a Aloe Vera som hjälper till att återfukta huden. Lägg ut ett gäng i konferensrummet, i receptionen och i alla andra gemensamma utrymmen på ert företag. Den praktiska förpackningen är även perfekt att ta med i fickan och i väskan. I priset ingår ett fullfärgstryck på påsens framsida.
Läs mer »

Jubileumsgåvor

Nu har vi fyllt på med fina Jubileumsgåvor från bla Orrefors Kosta Boda, Stelton och Skultuna.
Läs mer »

Påskägg i metall med eget tryck

Nu har vi sobra och eleganta påskägg i en mängd olika storlekar och färger på lager. Vi trycker och fyller äggen ned valfritt godis - helt efter dina önskemål 🐣
Läs mer »

Tee Jays

Tee Jays är ett internationellt varumärke som tillverkar kläder i hög kvalitet. Tee Jays erbjuder dessutom fantastiska tryck-möjligheter på plaggen.
Läs mer »

God Jul & Gott Nytt År!

Vi vill tacka dig för ett roligt och händelserikt 2019 - ser fram emot att ses igen i det nya decenniet - 2020!

Kontoret håller öppet med begränsad styrka i de helgfria mellandagarna.
Läs mer »

Nya kundshopar

Vårt nya kundshopsystem som blev klart i våras har under hösten implementerats hos flera av våra kunder, och även uppdaterats med funktioner som lagerhantering, engelskspråkig version och andra valutor.

Söker du en helhetslösning webbshop för företagets produktmedia? - Kontakta oss!
Läs mer »

F.A Porsche-knivar till superpris

Vi har åter vår årliga julkampanj med helt galet bra priser på kockknivar Chroma Type 301 i design av F.A. Porsche. Grymt fina knivar med handtaget och knivbladet integrerade med varandra, i en perfekt kombination av ergonomi och design. Har bl a vunnit "Bäst i test" i Testfaktas test av kockknivar.
Läs mer »

Fika med tryck!

Nu kan du få ditt egna fikasortiment, helt i egen design. Välj bland skumtomtar, delicatobollar, punschrullar, mazariner och kakor i flowpack med ditt eget tryck.
Läs mer »

Minimässa för produktmedia - save the date 11 oktober!

Fredagen den 11 oktober arrangerar Art4m tillsammans med ett nära 30-tal av våra underleverantörer vår årliga minimässa / höst- och juluppackning i konferenshallen på Hotel Birger Jarl. Vi visar det senaste inom Produktmedia, dvs promotion- och profilprodukter, profilkläder, julklappar, inredning etc. 
Läs mer »

Kampanj på hjälm i egen design

Visa omtanke om dina kunder och medarbetare med en säker hjälm, specialdesignad med ditt företags färger och logo. Just nu och fram t o m den 16 december har specialerbjudande på skate-modellen, men egen färg, och logo på sidorna. 
Läs mer »

Sommar & semestertider

Under vecka 29-31 stänger vi vårt kontor för semester. Dvs vi är tillbaka den 5 augusti. Men vi har bevakning på mail och pågående produktion under hela sommaren. Ha en riktigt härlig sommar!
Läs mer »

Nytt kundshopsystem

Vi har jobbat hårt under senaste halvåret med en omfattande uppdatering av Art4m Webshop System, dvs både CMS admin-system och hela front-end grafiken på våra kundshopar. Först ut på nya plattformen är shoparna för Com Hem och Great Place To Work.
Läs mer »

Godaste påskgodiset

Bara ett par veckor kvar till påsk! Passa på att glädja dina kunder och medarbetare med ett påskägg med oemotståndligt godis. Tänk på att lägga din beställning i god tid - när det är slut så är det slut..
Läs mer »

Vårmässa 2019 - save the date!

Fredagen den 15 mars arrangerar Art4m tillsammans med ett nära 30-tal av våra under- leverantörer vår årliga minimässa / våruppackning i konferenshallen på Hotel Birger Jarl. Vi visar det senaste inom Produktmedia, dvs promotion- och profilprodukter, profilkläder, konfekt, sommarpresenter, inredning etc. 
Läs mer »

Art4m fyller 12 år

Imorgon fredag den 1 februari fyller Art4m 12 år. Fr o m kl 15:30 firar vi i all enkelhet med lite bubbel och tilltugg i vårt palats. Kom gärna förbi och håll oss sällskap!
Läs mer »

Tack för ett spännande år!

God Jul & Gott Nytt År! önskar Lagge, Anna, Tomas, Morris, Lotta, Caj
Läs mer »

Tjejkväll med rawfood-tema

I torsdags hade vi ett fantastiskt lyckat raw-food event tillsammans med Vinga af Sweden, enbart för tjejer
Läs mer »

Black Friday Light Up-special

Gratis klichékostnad 449,- t.o.m. 2018-11-23
Läs mer »

Julklappar.nu har öppnat!

Art4m's populära Julklappar.nu är nu åter fylld med massor av nyheter och inspirerande företagsjulklappar. Tänk nu på att vara ute i god tid innan guldkornen tar slut. Välkommen in!
Läs mer »

Designa dina egna sneakers

Nu kan kan du få sneakers, snygga sportskor/fritidskor, med tryck och design för ditt eget varumärke och budskap. Skorna är av hög kvalitet och specialtillverkade i Italien.
Läs mer »

Minimässa för produktmedia

På fredagen den 12 oktober har vi vår uppackning/minimässa i konferenshallen på Hotel Birger Jarl, där vi visar det senaste inom Produktmedia - promotion- och profilprodukter, profilkläder, företagsjulklappar etc.
Läs mer »

Vinga of Sweden - nya höstkatalogen!

Ta en smygtitt i höstens katalog och upptäck fantastiska nyheter! Bläddra bland blommiga bäddset, trendiga väskor och fantastisk servering.
Läs mer »

Sommar & semestertider

Under vecka 29-31 (dvs från 16 juli - 3 aug) stänger vi vårt kontor för semester. Men vi har dock bevakning på mail och pågående produktion under hela sommaren.
Läs mer »

Nextory hos Art4m!

Lagom till semester och välförtjänt ledighet tycker vi det är extra roligt att presentera det senaste tillskottet bland vårt utbud av gåvokort - Nextory!
Läs mer »

Julklappar trading 2018

Art4m erbjuder dig en unik möjlighet att beställa julklappar från exklusiva varumärken till betydligt lägre pris än för samma produkter i höst. Se våra fina julklappserbjudanden!
Läs mer »

Produktmedia för sommaren 2018!

Sommaren är här! Och det betyder också att Sommarpresenter.nu har öppnat. Tänk på att beställa i god tid för säker leverans. Även Presentreklam.nu, Profilprodukter.nu och Profilkläder.nu har fyllts med många nyheter. Välkommen in!
Läs mer »

GDPR och ny integritetspolicy

Art4m värnar om dig som kund och din personliga integritet. Vi vill därför informera dig om att vi har uppdaterat vår integritetspolicy i enlighet med den nya dataskyddsförordningen GDPR som börjar att den 25 maj 2018.
Läs mer »

Produktmedia tar en större bit av en reklamkaka som växer

Produktmedia (dvs produkter med tryck, design eller annan anpassning för att marknadsföra ett varumärke) ökade med 3,7% under 2017 jämfört med 2016, samtidigt som hela reklammarknaden ökade med 1,8%.
Läs mer »

Nya gåvokort till sommaren

Nu har vi fått upp årets upplagor av gåvokort till sommaren. Se de nya korten på Gåvokort.eu!
Läs mer »

RIG-TIG finns nu i vår shop!

Nu har vi tagit in fina RIG-TIG i vår sortiment!
RIG-TIG (VERKLIGEN på danska) är ett prisbelönt danskt varumärke med fokus på köks-relaterade produkter. Företaget jobbar aktivt med miljöfrågan och deras produkter har en fin balans mellan estetik och funktion.
Läs mer »

Sportflaska i härliga färger med eget tryck

Snygg sportflaska i 14 härliga färger! Ett 1-färgstryck ingår i priset!
Läs mer »

Glad Påsk!

På skärtorsdagen stänger vi kl 15 och långfredagen t o m annandag påsk (måndag 2/4) är företaget stängt. En riktigt solig och skön påskhelg önskar vi er alla!
Läs mer »

MIG fotbollsspelet

Hur mycket kan du om fotboll...? MIG Fotboll, i begränsad upplaga, innehåller 385 aktuella och tidlösa frågor om allt från VM i Ryssland, och de europeiska toppligorna till Allsvenskan och vårt eget landslag.
Läs mer »

Påskgott

Påsken är ett ypperligt tillfälle att visa lite extra uppskattning till medarbetare och kunder!
Läs mer »

Minimässa för Produktmedia

Torsdagen den 22 mars kl 10-16 arrangerar Art4m tillsammans med ett drygt 20-tal av våra underleverantörer vår årliga minimässa / våruppackning i konferenshallen på Hotel Birger Jarl. Vi visar det senaste inom Produktmedia dvs promotion- och profilprodukter, profilkläder, inredning, konfekt, sommarpresenter etc.
Läs mer »

The Giftcard

The Giftcard är ett gåvokort som är specialutvecklat för att passa när ditt företag vill uppmärksamma och glädja en medarbetare som t ex fyller 50, har arbetat en lång i tid i företaget eller ska gå i pension.
Läs mer »

Flip-flops med avtryck!

Vi gör badsandalerna helt i din egen design, med färger, tryck och med en stansad logga som ger de rätta spåren i sanden - sommarpresenten som inte går spårlöst förbi...
Läs mer »

Vinga of Sweden katalog och video

Nu har Vinga of Sweden's kollektion för vår/sommar 2018 släppts. Se den nya katalogen och videoklipp här.
Läs mer »

VM 2018

Produkter som hejar på Sverige - och ditt varumärke!
Läs mer »

Alla hjärtans Dag

Ge bort lite kärlek den 14 februari!
Läs mer »

Nya produktarkiv

Våra produktarkiv och digitala kataloger har uppdaterats för 2018. Här kan du bläddra runt bland tusentals present- och profilprodukter, kläder mm.
Läs mer »

Skatteverket höjer avdragsbelopp

I mellandagarna publicerade Skatteverket nya avdragsgilla belopp för representationsgåvor och reklamgåvor: 300 kronor plus moms.
Läs mer »

Har ni satt några träningsmål för 2018 än?

Spana in några av våra träningsprodukter!
Läs mer »

God Jul och ett Gott Nytt År 2018!

Snart infaller lugnet igen i tomteverkstan. Vi har öppet som vanligt på helgfria vardagar under de närmsta veckorna, dock med lägre bemanning än vanligt.
Läs mer »

Tillsammans mot cancer!

Art4m presenterar med stolthet julkulan Tillsammans - ett insamlingsprojekt till förmån för Cancerfonden. Hela beloppet (ex frakt) går oavkortat till Cancerfonden! Swisha 150kr till 0761079107. Ange adress och antal kulor du önskar köpa i fältet för ?meddelande" när du swishar.
Läs mer »

Ny webbplats för Art4m

Du som har varit inne här tidigare ser att att vår webbplats har fått ett helt nytt utseende och många nyheter. Det är Art4m version 3.0 - vår största ombyggnad sedan starten 2007. Vi ber om överseende för om det är lite svajigt de närmaste dagarna. Hör gärna av dig om du har problem med eller synpunkter på webbplatsen!
Läs mer »

Hooverbollen - vår nästa fluga!

2017 blev Fidget Spinner årets fluga. 2018 är det dags för Hooverbollen! 😅
Läs mer »

Goda nyheter till jul!

Godis känns lika självklart till julen som sillen och tomten! Kanske behöver du en stor korg fylld med godis att ställa i receptionen eller i konferensrummet? Kanske vill du skicka ut lite julegott till dina kunder och till dina medarbetare? Vi har ett fint och mycket gott sortiment av godis inför julen.
Läs mer »

Nu finns Ernst Kirchsteigers nya fina Gåvokort på Gåvokort.eu

Vi har både det stora gåvokortet för 360 kr där en fin bok ingår som medgåva, och det lilla kortet för 229 kr. En uppskattad julklapp att överraska dina kunder och medarbetare med.
Läs mer »

Årets Gåvokort är här!

Nu är det premiär för årets urval av gåvokort. Den perfekta julklappen till dina anställda och kunder! Med ett Gåvokort kan du göra varje mottagare nöjd och glad.
Läs mer »

Nyloppis av Tina Nordström

Nyloppis är Tina Nordströms serie med diverse olika köksprodukter. Här hittar du alltifrån skålar, serveringsfat och kannor, till en handsnidad kryddkvarn! Serien är vackert eklektisk, både i färg och form.
Läs mer »

F.A. Porsche-knivar julkampanj

Just nu har vi vår årliga kampanj med helt galet bra priser på kockknivar Chroma Type 301 i design av F.A. Porsche. Grymt fina knivar med handtaget och knivbladet integrerade med varandra, i en perfekt kombination av ergonomi och design. Har bl a vunnit "Bäst i test" i Testfaktas test av kockknivar.
Läs mer »

Kontorsplats i ett palats

Vill du ha en kontorsplats i Söders bästa läge? I vårt nätverk i Lillienhoffska Palatset vid Medborgarplatsen på Söder har vi inom kort en plats ledig.
Läs mer »

Julmust med egen etikett

Just nu har vi kampanjpris på god, svensk julmust med eget tryck på etiketten!
Läs mer »

Chokladkalendrar med tryck

Gör din egen chokladkalender och ge till dina kunder, medarbetare och affärskontakter!
Läs mer »

Minimässa den 20 oktober 2017 på Hotel Birger Jarl

På fredagen den 20/10 kl 10-15 arrangerar Art4m tillsammans med leverantörerna för några av Sveriges bästa varumärken inom bl a produktmedia, inredningsprodukter, textil, delikatesser och konfektyr, en minimässa / juluppackning i konferenshallen på Hotel Birger Jarl.
Läs mer »

Art4m's Goodiebag 2017

Goodiebagen som delades ut på vår jubileumsfest var den finaste vi någonsin gjort, kanske även den finaste branschen sett.
Läs mer »

Jubileumsfesten!

Art4m's 10-årsjubileum på Rosendals Wärdshus blev en mycket lyckad tillställning.
Läs mer »

Art4m's 10-årsjubileum närmar sig!

Den 6:e september slår vi upp portarna på Rosendal Wärdshus på Djurgården. Vi bjuder på mat och dryck, mingel, intressanta föredrag, musik, tävlingar och en välfylld goodiebag!
Läs mer »

Save the date 6 september 2017

I år fyller Art4m 10 år! Det ska vi så klart fira med pompa och ståt. Det blir kalas med intressanta föreläsare, underhållning, god mat och dryck på Rosendals Wärdshus. 6 september - SAVE THE DATE! Mer info kommer i augusti till dig som är kund hos Art4m.
Läs mer »

Art4m Jultrading 2017

Nu kan du inte bara smygtitta på de fantastiskt fina nyheterna till julen 2017, utan du kan även lägga beställning till oslagbara tradingpriser!
Läs mer »

Sommarens gåvokort på gavokort.eu

Vår webbplats för Gåvokort.eu har uppdaterats med nya kort för sommaren 2017, som Joyful Giftcard Sommar, Vinga Classic och Magasincard Sommar
Läs mer »

Proffsens egna favoriter - Tomas

Läs mer »

Proffsens egna favoriter - Caj

Läs mer »

Ekologiska och rättvisemärkta profilkläder

Läs mer »

Proffsens egna favoriter - Anna

Läs mer »

Solstolar med tryck

Läs mer »

Proffsens egna favoriter - Lagge

Läs mer »

Hållbarhetsföreläsning och fairtradefika

Läs mer »

Proffsens egna favoriter - Morris

Läs mer »

Kolla in MagCable 2 in 1

Läs mer »

Proffsens egna favoriter - Catrine

Läs mer »

Sommarpresenter.nu har öppnat

Läs mer »

Proffsens egna favoriter - C-G

Läs mer »

Glad Påsk till er alla!

Läs mer »

Lexon designprodukter hos Art4m

Läs mer »

Årets påskgodis ligger uppe nu

Läs mer »

Cykel och re-cykling - hållbarhet på två hjul

Läs mer »

Te med eget tryck

Läs mer »

Överraska på Alla Hjärtans Dag!

Läs mer »

Art4m fyller 10 år!

Läs mer »

Påskägg i specialdesign

Läs mer »

Kinesiskt nyår påverkar produktionstider 2017

Läs mer »

Gåvokort - den perfekta sista minuten-lösningen!

Läs mer »

VR-glasögon Årets Julklapp

Läs mer »

Tina Nordström i samarbete med Ekelund

Läs mer »

Porsche-knivar lagerläget

Läs mer »

Julklappar.nu öppnar!

Läs mer »

Minimässa den 11/10 för produktmedia och julklappar

Läs mer »

En ny medarbetare

Läs mer »

Julklappar 2016 - tradingerbjudanden

Läs mer »

Sommar och semestertider

Läs mer »

Produktmedia lika stort som TV-reklam!

Läs mer »

Om produktmedia i Resumé

Läs mer »

Det var en gång - storytelling

Läs mer »

Öronproppar med tryck

Läs mer »

Superpris på ballonger med tryck!

Läs mer »

Stor undersökning om Produktmedia

Läs mer »

Minimässa på Hotell Birger Jarl

Läs mer »

Tatueringar med eget tryck

Läs mer »

Kampanjpris på vatten med eget tryck!

Läs mer »

Kampanjpris på Case Logic laptopväska

Läs mer »

Glasögonfodral med tryck

Läs mer »

Specialproduktion av badlakan och badhanddukar inför sommaren

Läs mer »

Medlemskap för kvalitet och trygghet

Läs mer »

Charging Station - laddstation för hela mobilparken

Läs mer »

Phone Fan - mobilfläkt

Läs mer »

Gelehjärtan till Alla Hjärtans Dag

Läs mer »

Art4m på Möten & Events!

Läs mer »

Virtual reality-glasögon 3D

Läs mer »

Påskhare med eget tryck

Läs mer »

God Jul & öppettider

Läs mer »

Profiltips för 2016

Läs mer »

Vilka företagsjulklappar är de mest populära 2015?

Läs mer »

Kinesiskt nyår 2016 påverkar produktionstider

Läs mer »

En månad kvar till julafton!

Läs mer »

MittGåvokort heter det nu!

Läs mer »

Julklappar.nu har öppnat!

Läs mer »

God Jul med Rädda Barnen

Läs mer »

Gosh Julkatalog

Läs mer »

Köp gåvokort och hjälp människor på flykt!

Läs mer »

Minimässa den 15/10

Läs mer »

Klappat och klart - 26 färdiga julklapps-set från Sagaform

Läs mer »

Sagaforms nya DittGåvokort har premiär!

Läs mer »

Premium Giftcard - nytt kort från LeZie

Läs mer »

35% rabatt på XD Apparel sommarjackor!

Läs mer »

Nya produktarkiv!

Läs mer »

Art4m på konferens

Läs mer »

Tega mobil- & multimedia set

Läs mer »

Salt- och pepparkvarn set i egen PMS-färg

Läs mer »

Muggar i specialdesign

Läs mer »

Sommar och semestertider

Läs mer »

Art4m / Magasin tradingkatalog inför Julen 2015

Läs mer »

The Giftcard - ett nytt gåvokort!

Läs mer »

Nya gåvokort för sommaren!

Läs mer »

Joyful Sommarkort

Läs mer »

Badlakan med tryck - beställ nu till sommaren!

Läs mer »

Bike Phone Holder

Läs mer »

Selfi fjärrutlösare till mobilen

Läs mer »

Glad Påsk! Samt öppettider

Läs mer »

Minimässa på Hotel Birger Jarl

Läs mer »

Da Vinci's Cryptex som USB-minne

Läs mer »

Nya kataloger och produktarkiv

Läs mer »

Lyckad medverkan på Möten & Events

Läs mer »

Art4m på Möten & Events 2015

Läs mer »

Kinesiskt nyår påverkar produktionen

Läs mer »

Brassestol m egen färg och tryck

Läs mer »

God Jul & Gott Nytt År!

Läs mer »

Badtofflor i specialdesign för sommaren 2015

Läs mer »

De mest populära produkterna

Läs mer »

Porsche kockknivar lagerläget

Läs mer »

600 promotionföretag i Sverige

Läs mer »

Nya medgåvor till Joyful Giftcard!

Läs mer »

Nya muggar med tryck!

Läs mer »

Julklappar.nu har öppnat!

Läs mer »

Gåvokort.eu har öppnat!

Läs mer »

Gåvokort som minnes- och jubileumsgåva

Läs mer »

Världsnyhet - Keep It Dry

Läs mer »

Minimässan blev en succé!

Läs mer »

Julgranskulor med tryck

Läs mer »

Minimässa den 7 oktober

Läs mer »

Kälke med tryck

Läs mer »

Clip4you - penna med 3D-clips

Läs mer »

Erbjudande på våra ekologiska nyckelringar

Läs mer »

Inga farliga ballonger hos Art4m

Läs mer »

Jodå, vi jobbar :)

Läs mer »

Öppettider i sommar

Läs mer »

Nya färger på sadelskydd

Läs mer »

Powerbank i egen form

Läs mer »

Våra varumärken

Läs mer »

Julklappar 2014 - tradingerbjudanden!

Läs mer »

Gosh VIP-kväll 10 juni

Läs mer »

Powerbank årets sommarpresent?

Läs mer »

Vatten med eget tryck

Läs mer »

Valborg - öppettider

Läs mer »

Mössor i egen design

Läs mer »

Nya pappersmuggar med tryck

Läs mer »

Specialerbjudande på Hubbubble

Läs mer »

Venus - den värmeskyddande

Läs mer »

Påskgodis & påskpresenter att ge till kunder och anställda!

Läs mer »

Produktmedia - ett nytt begrepp

Läs mer »

Happy Valentine!

Läs mer »

Badtofflor i egen design

Läs mer »

Påskägg med eget tryck

Läs mer »

Nytt år - utökade öppettider!

Läs mer »

God Jul & Gott Nytt år!

Läs mer »

USB 3.0 USB-minne

Läs mer »

68 procent ger julklapp till anställda

Läs mer »

Art4m i DN om julklappar

Läs mer »

Kinesiskt nyår 2014

Läs mer »

Råsaftcentrifug Årets Julklapp 2013!

Läs mer »

Julklappsmässan lyckad

Läs mer »

Ny medarbetare

Läs mer »

Reflexer med eget tryck

Läs mer »

Julklappar 2013 minimässa

Läs mer »

Nya gåvokort från Vinga / Presentkort of Sweden

Läs mer »

QR-clips - smart budbärare

Läs mer »

Mannerström/Tings nya gåvokort

Läs mer »

NYHET! Happy Day Giftcard

Läs mer »

Sommar och semestertider

Läs mer »

Nya priser på vattenflaskor

Läs mer »

Anteckningsblock och papper

Läs mer »

Två nya medarbetare

Läs mer »

Gåvokort för sommaren 2013

Läs mer »

Accessoarer i egen design

Läs mer »

Nya case/produktlösningar

Läs mer »

Produktarkiv uppdaterade

Läs mer »

Vill du jobba på Art4m?

Läs mer »

Art4m på mässa/konferens

Läs mer »

Gåvokort den mest populära julklappen - igen

Läs mer »

Öppet under mellandagarna

Läs mer »

Lasergravyr av logo före jul

Läs mer »

Leveranser i snökaoset

Läs mer »

Alvar Aalto-vas till julklappspris!

Läs mer »

Gratis enhetsfrakt på Designkortet!

Läs mer »

Sommar 2013 tradingerbjudanden

Läs mer »

Gåvokort med full returrätt

Läs mer »

Ny serie italienska delikatesser

Läs mer »

Whitelines Link - världsnyhet!

Läs mer »

Selected by Mannerström

Läs mer »

Sagaform julklapps-erbjudande

Läs mer »

Porsche-knivar kampanj

Läs mer »

Gåvokort i egen design

Läs mer »

Nya produktarkiv & kataloger

Läs mer »

Bilder från jubileumsfesten

Läs mer »

GoshCard - ett helt nytt gåvokort!

Läs mer »

Julgranskulor med logomärkning

Läs mer »

Jubileumsfest!

Läs mer »

Anastasia ny medarbetare på Art4m

Läs mer »

Semesteröppet / semesterstängt på Art4m

Läs mer »

Våra sportflaskor är fria från ftalater och bisfenol

Läs mer »

Öppettider Sveriges Nationaldag

Läs mer »

Gåvokort Sommar - ett specialerbjudande!

Läs mer »

Presentreklam går framåt!

Läs mer »

Julerbjudanden från Sagaform hösten 2012

Läs mer »

Fina erbjudanden inför våren!

Några av våra bästa profilkläder
Läs mer »

Sommaruppackning på Polstjärnan

Läs mer »

Art4m fyller 5 år!

Läs mer »

Specialproduktion för vår och sommar

Läs mer »

God Jul & Gott Nytt år!

Läs mer »

iPhone Horn Speaker

Läs mer »

Promotionbiet 2011 nominering

Läs mer »

iPhone skal med tryck

Läs mer »

Nytt gåvokort från Vinga of Sweden

Läs mer »

Vinnare på julklappsmässan

Läs mer »

Serverbyte

Läs mer »

Nya case upplagda

Läs mer »

Julklappar 2011 minimässa

Läs mer »

Många nya teknikprylar

Läs mer »

Presentkartonger till muggar

Läs mer »

Nya E-pen - pekpenna för touchscreen

Läs mer »

Världsnyhet - iPad handskar!

Läs mer »

Nu är vi tillbaka!

Läs mer »

Sommar och semestertider

Läs mer »

Äntligen Reklam! - ett nytt roligt spel

Läs mer »

Sommarpresenter i sista minuten!

Läs mer »

Supékort Summer - ett nytt gåvokort

Läs mer »

Julklappar 2011 - tradingerbjudanden

Läs mer »

Sommarpresenter!

Läs mer »

Glad Påsk!

Läs mer »

Pokket Mouse till specialpris!

Läs mer »

Påsk - specialerbjudande!

Läs mer »

Dra-maten shoppingvagn

Läs mer »

USB-minnen på 6 dagar inklusive tryck

Läs mer »

Händelserna i japan påverkar USB-priserna

Läs mer »

Pods i recyclad aluminium

Läs mer »

Lisa Comnell tillbaka

Läs mer »

Påskgodis!

Läs mer »

Nya produktarkiv / kataloger

Läs mer »

Tack, Ninni!

Läs mer »

Sommarpresenter specialproduktion

Läs mer »

Promotionbiet - 1:a pris igen!

Art4m fick 1:a pris i kategorin "Årets Hemsida" på branschens egen Oscarsgala Promotionbiet i Jönköping i förra veckan. Denna gång löd motiveringen: "En hemsida med bra grafik, bra layout och väl genomarbetad. Lätt överskådlig och lättanvänd för kunden."
Läs mer »

iPhone-vantar - såå smart!

Touchscreen vantar
Läs mer »

Nya case/produktlösningar

Läs mer »

Kinesiskt nyår 2011

Läs mer »

Nytt år - nya tag!

Läs mer »

Stängt mellan jul och nyår

Läs mer »

Designkortet - ett nytt gåvokort

Läs mer »

En månad kvar till Julafton

Läs mer »

Tidningen Företagarens favoritjulklappar

Läs mer »

Vill du nominera oss till Promotionbiet 2010?

Läs mer »

Stig Larsson DVD på Julklappar.nu

Läs mer »

De mest populära julklapparna

Läs mer »

Lagge Oldensjö ny medarbetare

Läs mer »

Premiär för Art4m.se version 2.0

Läs mer »

Julklappsmässan på Polstjärnan blev succé!

Läs mer »

Gåvokort.eu - en ny webbshop

Läs mer »

Testkörning av nya webbplatsen

Läs mer »

Julklappar 2010 - en mini-mässa med julmingel!

Läs mer »

Art4m.se i version 2.0 kommer snart

Läs mer »

Chokladkalender med tryck i din egen design

Läs mer »

Säsongstart och lediga kontorsplatser

Läs mer »

Sommar och semestertider

Läs mer »

Reklamgåva får nu kosta 350 kr inkl moms!

Läs mer »

Dags för sommarpresenter!

Läs mer »

Nya produktkataloger och varumärken

Läs mer »

Nu finns Art4m även på Facebook

Läs mer »

Vilka är de mest populära produkterna just nu?

Läs mer »

Kinesiskt nyår = längre leveranstid

Läs mer »

Art4m får ännu en utmärkelse i Promotionbiet!

Läs mer »