XD Connects

XD Connects (f.d. Xindao) har sedan 1986 producerat profilprodukter på stabila fabriker i Kina. Med säte i Holland är XD en kunnig affärspartner med koll på marknaden, både i Kina och i Europa.

"Sedan 1986 har vi varit ett innovativt gåvoföretag under namnet ‘Xindao’, som betyder ny riktning. Sedan dess har förändring alltid varit kärnan i vår verksamhet. Idag är förändring mer relevant än någonsin. Vår värld kräver att industrier förändras för att minska sin påverkan på miljön. Under vårt nya namn XD Connects, vill vi förändra gåvoindustrin. Vi börjar med oss själva."

Genom åren har många XD-produkter vunnit priser (bl a Red Dot Design Award, 15 gånger) och de har blivit framröstade till Årets Leverantör i flertalet länder, flera gånger.

Under XD Connects ingår även dessa varumärken:
XD DESIGN
XD XCLUSIVE
XD COLLECTION
IMPACT
SWISS PEAK
MOTOROLA
PHILIPS, bland andra!

På flertalet av dessa produkter kan vi erbjuda helt unika trycklösningar, som 360 graders digitaltryck runtom, individuella tryck (dvs med varialbeldata, t ex mottagarens namn) på både produkt, förpackning och följebrev/kort. Även på små kvantiteter. Samt distribution till olika adresser inom EU.

XD Connects