Tina Kitchen

Bakom Tina Kitchen, och serien Nyloppis finna allas vår Mat-Tina - Tina Nordström! Nyloppis handlar om att kommunicera med en känsla av gammalt och nytt - jordnära och modernt.

Konceptet och inspirationen till serien Nyloppis har Tina hämtat från sin mångåriga karriär och inte minst i de produkter hon själva använt själv genom åren. Nyloppis består idag av 20 olika delar. Den vackra kryddkvarnen, med inspiration av 1700-talets mönster och hantverk, är handsnidad av Carsten Nilsson i Skåne.

"I mitt kök är det bullrigt, högt i tak och långt ifrån perfekt. Precis som det ska vara när man lagar mat. Här visar jag hur du lagar jättegod mat utan krångel, ger dig inspiration och delar med mig av fiffiga tips. Med min mat vill jag ge dig ett större självförtroende i köket. Jag vill helt enkelt hjälpa dig att utmana konventioner, och att strunta i allt som anses vara rätt eller fel. I mitt kök är att det är allt annat än flådigt eller perfekt. Här finns varken induktionshäll, stora rostfria köksmaskiner eller ens diskmaskin. Här står en gammal elspis och en trött degblandare. Det är ett helt vanligt kök, precis som de allra flesta helt vanliga, trånga och ibland skruttiga kök i detta land. Och det är ju trots allt hela poängen!" - Tina

Produkterna i Nyloppis är designade av Linda Svensson Edevint.

Vi har alla produkter i Tina Nordströms kollektion, samt fler julgåvor. Kontakta oss om du vill ha offert/förslag på någon produkt som inte finns i våra webbshopar.