Craft

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas.

Sedan starten på 70-talet har Craft levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder. Nästan lika länge har de varit en del av den professionella idrottsvärlden. Deras kunskap om hur ett tränings- och tävlingsplagg ska designas för att erbjuda optimal funktion kommer till stor del från ett långt och givande samarbete med elitidrottare över hela världen.

Samarbetet med toppidrottare fortsätter vilket gör att företaget kan hålla en hög innovationsgrad i produkterna, utveckla nya plagg och fortsätta att stärka varumärket med betoning på funktionalitet.

Världen har förändrats en hel del sedan Craft föddes på 70-talet. Varumärket Craft har också genomlevt olika stadier under årens lopp. Idén är dock densamma: att producera funktionella kläder för optimal prestation.

Vi har samtliga produkter från Craft. Kontakta oss om du vill ha offert/förslag på någon produkt som inte finns i våra webbshopar.

Craft - Anytime, anywhere, any way