Burger Swiss Pen

Burger Swiss pen erbjuder reklampennor med personlighet, Schweizisk kvalitet, service och precision. Burger Swiss pen har gjort entré på den svenska marknaden och snabbt blivit till mångas favorit. En reklampenna värdig att vårda varumärken.

Sedan 1949 har Burger Pen tillverkat över 2,5 miljarder pennor. Flera modeller har belönats med priser för sin design och pennorna vinner allt mer uppskattning för sin höga kvalitet och skrivkänsla. Burger Swiss Pen tillverkas i St Antoni i Schweiz. Där ställs stränga krav, på såväl material som arbetsvillkor, vilket garanterar att pennor från Burger Pen, håller högsta standard med hänsyn till miljö och arbetsförhållanden. Burger har även det certifikat, som berättigar till att använda "Swiss label", (det vita korset) i sin marknadskommunikation.

Burger erbjuder pennor för alla tillfällen, - en bred palett av modeller, färger och olika finish. Skrivlängd på standardpatroner är 6 km, vilket väl kan motivera att välja en penna som kanske kostar lite mer, men som räcker så mycket längre. Ur miljösynpunkt, ett nog så viktigt hänsyn.

Vi har samtliga pennor från Burger Swiss Pen. Kontakta oss om du vill ha offert/förslag på någon produkt som inte finns i våra webbshopar.
Burger Swiss Pen