Nyheter

Sommar och semestertider

I sommar stänger Art4m kontoret för semester under vecka 28-30, och startar sedan upp igen den 1:a augusti. Ha en riktigt skön sommar!
Läs mer »

Nya Gåvokort till sommaren 2022

Ge bort den perfekta sommarpresenten till dina medarbetare och kunder - ett Gåvokort där mottagaren själv väljer sin gåva! Just nu har vi fått in sommarens utgåvor med de bästa korten från Vinga, Regalo och Joyful Giftcard. Du ser några här nedan, samtliga valörer finner du på Gåvokort.eu
Läs mer »

Save the date 15 september

I år fyller Art4m 15 år! 🥳 Det ska vi fira med en jubileumsfest med mat, underhållning och glada gäster! Boka in datumet och missa inte inbjudan när den kommer efter sommaren.
Läs mer »

Sommarpresenter till dina kunder och medarbetare!

Har du medarbetare och kunder som som du vill göra glada med en fin och väl utvald present innan semestrarna slår till? Gör ett besök på på Sommarpresenter.nu. Där hittar du väl utvalda sommarpresenter för den härliga, soliga tid vi har framför oss.
Läs mer »

Nya och "nygamla" medarbetare

Sofie Niväng har börjat hos Art4m som projektledare, och Yones Jallal är tillbaka igen! Så nu känner vi oss åter som en vältrimmad Art4m-konstellation
Läs mer »

Våra webbplatser

Våra webbplatser är branschens ledande och de är fyllda med utvalda, inspirerande produkter. Här kan du beställa och göra offertförfrågningar direkt online:

Presentreklam.nu

Smarta Giveaways och reklamartiklar för din kampanj, event, DR-utskick etc.

Profilprodukter.nu

Profilreklam- och promotionprodukter som stärker ditt varumärke och företagsimage.

Profilkläder.nu

Profilkläder för slagkraftiga kampanjer som skapar en enhetlig och professionell profilering av företaget.

Julklappar.nu

Företagspresenterna som du själv vill ha! Julklappar till både anställda och kunder.

Sommarpresenter.nu

Skäm bort dina anställda! Här hittar du de bästa företagspresenterna för vår och sommar.

Gåvokort.eu

Ge bort ett gåvokort där mottagaren får välja vad hon eller han vill ha.

Jubileumsgåvor.nu

Jubileumsgåvor och minnesgåvor till företagets anställda m.fl vid särskilda tillfällen.

Logomärkning.nu

Här hittar du information om de bästa metoderna för att sätta ditt budskap på produktmedia i hårda material såväl som på textil och kläder.

Våra varumärken, kataloger och produktarkiv

Art4m är representanter för en stor mängd varumärken, både allmänt kända märken och specialmärken. Här hittar du även länkar till utvalda produkter i våra webbshopar, samt produktarkiv och kataloger med 1000-talas artiklar.

Medlemskap för kvalitet och trygghet

Vi är anslutna i branschen tyngsta och viktigaste organisationer – det borgar för kvalitet och köptrygghet.

Läs mer »

Fakta om produktmedia

Läs vår faktabas om reklamartiklar och profilprodukter med allt du behöver veta om skatteregler, intervjuer, formgivning, marknadsundersökningar mm.

Läs mer »

Femfaldigt prisbelönt

Art4m har belönats med en mängd utmärkelser i Promotionbiet, branschens årliga pristävling som hålls av SBPR. Vi har fått pris för vår webbplats (tre gånger), för kampanjer, och den finaste utmärkelsen av alla Årets Promotionföretag fick vi med motiveringen:

"Ett mycket serviceinriktat företag som är roligt att arbeta med – ingenting upplevs omöjligt. De är proaktiva och tar med snabbhet och stor skicklighet fram design, kreativa produkter och skräddarsydda lösningar med det där lilla extra."