Nyheter

Välkommen till Produktmediamässan 2021!

På fredagen den 22 oktober 2021 har vi vår populära Minimässa för Produktmedia på Hotel Birger Jarl Conference. Är du kund hos oss och har ännu inte fått din inbjudan - hör av dig!
Läs mer »

Viktig info gällande handsprit

Det undantagstillstånd som gällt för försäljning av desinfektionsmedel sedan våren 2020 ska nu börja fasas ut eftersom Kemikalieinspektionen bedömer att risken för att det ska uppstå en brist på desinfektionsmedel har minskat.
Läs mer »

Laga mer mat!

Visst är det kul att laga mat! Vi har fått i en massa superfina produkter i shoppen och vi kan garantera att det finns något för alla smaker och stilar!
Läs mer »

Nyheter från Klippan

Två fina nyheter från Klippan! Den ena är pläden Tuva som består till 25% av just återvunnen ull. Den andra nyheten är pläden Morris i 100% ekologisk lammull.
Läs mer »

Sommar och semestertider

Art4m stänger kontoret under vecka 28-31 men du kommer att kunna nå oss på mail under hela sommaren. Ha en helt fantastisk sommar!
Läs mer »

Våra webbplatser

Våra webbplatser är branschens ledande och de är fyllda med utvalda, inspirerande produkter. Här kan du beställa och göra offertförfrågningar direkt online:

Presentreklam.nu

Smarta Giveaways och reklamartiklar för din kampanj, event, DR-utskick etc.

Profilprodukter.nu

Profilreklam- och promotionprodukter som stärker ditt varumärke och företagsimage.

Profilkläder.nu

Profilkläder för slagkraftiga kampanjer som skapar en enhetlig och professionell profilering av företaget.

Julklappar.nu

Företagspresenterna som du själv vill ha! Julklappar till både anställda och kunder.

Sommarpresenter.nu

Skäm bort dina anställda! Här hittar du de bästa företagspresenterna för vår och sommar.

Gåvokort.eu

Ge bort ett gåvokort där mottagaren får välja vad hon eller han vill ha.

Jubileumsgåvor.nu

Jubileumsgåvor och minnesgåvor till företagets anställda m.fl vid särskilda tillfällen.

Logomärkning.nu

Här hittar du information om de bästa metoderna för att sätta ditt budskap på produktmedia i hårda material såväl som på textil och kläder.

Våra varumärken, kataloger och produktarkiv

Art4m är representanter för en stor mängd varumärken, både allmänt kända märken och specialmärken. Här hittar du även länkar till utvalda produkter i våra webbshopar, samt produktarkiv och kataloger med 1000-talas artiklar.

Medlemskap för kvalitet och trygghet

Vi är anslutna i branschen tyngsta och viktigaste organisationer – det borgar för kvalitet och köptrygghet.

Läs mer »

Fakta om produktmedia

Läs vår faktabas om reklamartiklar och profilprodukter med allt du behöver veta om skatteregler, intervjuer, formgivning, marknadsundersökningar mm.

Läs mer »

Femfaldigt prisbelönt

Art4m har belönats med en mängd utmärkelser i Promotionbiet, branschens årliga pristävling som hålls av SBPR. Vi har fått pris för vår webbplats (tre gånger), för kampanjer, och den finaste utmärkelsen av alla Årets Promotionföretag fick vi med motiveringen:

"Ett mycket serviceinriktat företag som är roligt att arbeta med – ingenting upplevs omöjligt. De är proaktiva och tar med snabbhet och stor skicklighet fram design, kreativa produkter och skräddarsydda lösningar med det där lilla extra."