Nyheter

Sommar och semestertider

Art4m stänger kontoret under vecka 28-31 men du kommer att kunna nå oss på mail under hela sommaren. Ha en helt fantastisk sommar!
Läs mer »

Ny webbshop för Tele2

Som du kanske vet så har varumärkena Com Hem och Tele2 nyligen gått ihop och heter nu tillsammans Tele2. Som leverantör av profilkläder till koncernen sedan många år Art4m fick uppdraget att ta fram en ny kollektion av kläder och med en tillhörande webbshop för att underlätta beställning och distribution.
Läs mer »

Supporterkläder

Du har väl inte missat att det är EM i fotboll i sommar!

Men, just i år kanske vi inte har förmånen att delta som publik på själva tävlingsplatsen. Känslan att få heja fram sitt lag, iklädd ett snyggt supporterplagg, är dock nästintill obetalbar!
Läs mer »

GOTS-certifierade plagg med GOTS/GRS-certifierad dekoration

Är det viktigt för dig med plagg som är tillverkade både ekologiskt och etiskt? Och att du även kan få plagget märkt med din logotyp på ett miljövänligt sätt? Då ska du kika närmre på dessa plagg.
Läs mer »

Ny webbshop för Etac

Etac har sedan 1973 utvecklat produkter som underlättar vardagen för bl a människor med nedsatt rörelseförmåga. På Art4m är vi stolta och glada över att successivt få bygga upp ett nytt sortiment av profilprodukter samt webbshop.
Läs mer »

Våra webbplatser

Våra webbplatser är branschens ledande och de är fyllda med utvalda, inspirerande produkter. Här kan du beställa och göra offertförfrågningar direkt online:

Presentreklam.nu

Smarta Giveaways och reklamartiklar för din kampanj, event, DR-utskick etc.

Profilprodukter.nu

Profilreklam- och promotionprodukter som stärker ditt varumärke och företagsimage.

Profilkläder.nu

Profilkläder för slagkraftiga kampanjer som skapar en enhetlig och professionell profilering av företaget.

Julklappar.nu

Företagspresenterna som du själv vill ha! Julklappar till både anställda och kunder.

Sommarpresenter.nu

Skäm bort dina anställda! Här hittar du de bästa företagspresenterna för vår och sommar.

Gåvokort.eu

Ge bort ett gåvokort där mottagaren får välja vad hon eller han vill ha.

Jubileumsgåvor.nu

Jubileumsgåvor och minnesgåvor till företagets anställda m.fl vid särskilda tillfällen.

Logomärkning.nu

Här hittar du information om de bästa metoderna för att sätta ditt budskap på produktmedia i hårda material såväl som på textil och kläder.

Våra varumärken, kataloger och produktarkiv

Art4m är representanter för en stor mängd varumärken, både allmänt kända märken och specialmärken. Här hittar du även länkar till utvalda produkter i våra webbshopar, samt produktarkiv och kataloger med 1000-talas artiklar.

Medlemskap för kvalitet och trygghet

Vi är anslutna i branschen tyngsta och viktigaste organisationer – det borgar för kvalitet och köptrygghet.

Läs mer »

Fakta om produktmedia

Läs vår faktabas om reklamartiklar och profilprodukter med allt du behöver veta om skatteregler, intervjuer, formgivning, marknadsundersökningar mm.

Läs mer »

Femfaldigt prisbelönt

Art4m har belönats med en mängd utmärkelser i Promotionbiet, branschens årliga pristävling som hålls av SBPR. Vi har fått pris för vår webbplats (tre gånger), för kampanjer, och den finaste utmärkelsen av alla Årets Promotionföretag fick vi med motiveringen:

"Ett mycket serviceinriktat företag som är roligt att arbeta med – ingenting upplevs omöjligt. De är proaktiva och tar med snabbhet och stor skicklighet fram design, kreativa produkter och skräddarsydda lösningar med det där lilla extra."