Om oss

Art4m Design & Promotion AB hjälper ditt företag att använda Produktmedia – dvs presentreklam, profilprodukter, profilkläder, julklappar, sommarpresenter och gåvokort som en vital del i marknadskommunikationen.

Vårt erbjudande omfattar hela kedjan från rådgivning och idéarbete, till formgivning, originalhantering, produktion, lager och distribution.

Art4m (uttalas "artform") samlar decennier av branscherfarenhet, och har gedigen kompetens inom bl a projekt- och produktionsledning, formgivning, webb-utveckling och ARU. Våra kunder är små och stora företag, föreningar och offentlig sektor.

För dig har vi även skapat informationsbasen Fakta om Produktmedia, som innehåller värdefull information om Produktmedia och hur det fungerar, intervjuer, marknadsundersökningar, skatteregler, historik mm.
 
I våra webbshopar finner du 100-tals utvalda artiklar som du kan beställa direkt online, och du kan gärna även utforska vårt produktarkiv med ytterligare 1000-tals artiklar i onlinekataloger.

Kontakta oss för en kostnadfri rådgivning och en förutsättningslös diskussion om vad vi kan göra för dig och just ditt företag eller varumärke.