XD Apparel

XD Apparel är ett varumärke för hållbara ytterkläder med förstklassiga prestanda, som strävar efter att ha den minsta miljöpåverkan. Varje produkt är skapad med en tydlig idé i åtanke: att begränsa vår påverkan på naturen genom att minska avfall, energi och vattenanvändning, och att arbeta med producenter som delar vår vision och respekterar de högsta miljömässiga och sociala normerna. Garanterat och certifierat av Bluesign och tredjepartsrevisorer.

XD Apparel ägnar stor omsorg i att designa plagg som passar bra och ser bra ut, så att användarna känner skillnaden. De har specialutvecklat tillskärningar som ger en hög estetisk passform och skydd mot dåligt väder, för att passa en mängd olika användningsområden och klimatförhållanden. Engagemanget för detaljer, efterbehandling och specialfunktioner vittnar om en ambition att högt ligga över marknadens standard.

Vi har hela sortimentet från XD Apparel, du kan se hela XD Apparel-katalogen här, och några av plaggen finns även direkt beställbara nedan.
XD Apparel - Respectfully made