Art4m News
NYHETSBREV FRÅN ART4M DESIGN & PROMOTION

3 JUNI 2014

Julklappar 2014
– tradingerbjudanden!

Det kan tyckas märkligt att fundera över företagsjulklappar när sommaren precis börjat. Men det är just i denna tid som inköpen görs och produktionen går igång.

Art4m erbjuder dig här en unik möjlighet att "haka på" de stora inköpen av julklappar från exklusiva varumärken till betydligt lägre pris än för samma produkter i höst. Du slipper missa godbitarna som ofta tar slut tidigt på hösten, och beställer du en stor kvantitet har du även möjlighet att få
t ex färg, förpackning, logomärkning etc anpassade efter dina önskemål.

Vad behöver vi i gengäld av dig? Jo, du måste beställa före semestern. Deadline står angiven vid varje artikel. Efter det datumet går det inte längre att utnyttja erbjudandet.

Välkommen in till Art4m's tradingerbjudanden för julen 2014!

Julklappar 2014 trading
Gjutjärn pan pot

Gjutjärn pan pot

Smart gjutjärnsgryta med lock som en stekpanna. Fräs lök i locket/stekpannan medan grytan puttrar vid sidan om. Från Vinga of Sweden. Levereras i presentkartong med julbanderoll.

Pan pot - från 334 kr »

Firephant brandsläckare 1 kg

Den lilla prisbelönta brandsläckaren Firephant släcker effektivt mindre bränder i hemmet, bilen, båten och husvagnen. Firephant är en världsunik, svensk prisbelönad brandsläckare.

Med sin läckra design och sinnrika upphängningsanordning är den ett effektivt brandskydd, maskerad som en modern inredningsdetalj.

Förra året tog lagret slut långt innan höstförsäljningen ens hade startat. I år har du chansen att köpa den till ett fantastiskt trading-pris hos Art4m!

Firephant brandsläckare - från 348 kr »

Firephant brandsläckare
Joseph Joseph Nest 8

Joseph Joseph Nest 8

Skål- och måttset från Joseph Joseph i 8 delar. Innehåller: 2 st bunkar, durkslag, sil och 4 olika måttenheter. Alla delar staplas i varandra för optimal förvaring även i det minsta köket.

Nest 8 skål- och måttset från 267 kr »

Ännu mer trading...

Det är ju inte bara till julen det lönar sig att göra specialproduktion, utan förstås även inför andra kampanjer, event och händelser under hösten och vintern, alla tillfällen där du behöver specialproducerade presentreklam- och profilprodukter.

Vi hjälper dig hela vägen - från idé till färdig produkt!


Mössa i egen design
Offert

Väska i specialdesign
Offert

Paraply i specialdesign
Offert

Men sommarpresenter då?

Nejdå, det är inte försent att beställa presenter till sommaren. Vår webbshop Sommarpresenter.nu står fullmatad med nyheter, det är bara att surfa in. Tänk på att populära artiklar tar ofta slut och vill du ha logomärkning på produkten så är det ytterst lite tid kvar för att hinna.

Välkommen in på Sommarpresenter.nu!


Vinglas Takeaway
Pris från 45 kr

Summer strandbag
Pris från 110 kr

Handfläkt m vattenspray
Pris från 24 kr

Art4m Design & Promotion
Art4m Design & Promotion AB
Götgatan 48 • 118 26 Stockholm • Tel 08-720 28 20 • e-post info@art4m.se
www.art4m.sefacebok.com/art4m

Presentreklam webbshop Art4m Design & Promotion Profilprodukter webbshop Profilkläder webbshop Sommarpresenter webbshop