Nyheter

Ny webbplats för Art4m

Du som har varit inne här tidigare ser att att vår webbplats har fått ett helt nytt utseende och många nyheter. Det är betaversionen av Art4m 3.0 - vår största ombyggnad sedan starten 2007. Vi ber om överseende för om det är lite svajigt de närmaste dagarna. Hör gärna av dig om du har problem med eller synpunkter på webbplatsen!
Läs mer »

Goda nyheter till jul!

Godis känns lika självklart till julen som sillen och tomten! Kanske behöver du en stor korg fylld med godis att ställa i receptionen eller i konferensrummet? Kanske vill du skicka ut lite julegott till dina kunder och till dina medarbetare? Vi har ett fint och mycket gott sortiment av godis inför julen.
Läs mer »

Nu finns Ernst Kirchsteigers nya fina Gåvokort på Gåvokort.eu

Vi har både det stora gåvokortet för 360 kr där en fin bok ingår som medgåva, och det lilla kortet för 229 kr. En uppskattad julklapp att överraska dina kunder och medarbetare med.
Läs mer »

Årets Gåvokort är här!

Nu är det premiär för årets urval av gåvokort. Den perfekta julklappen till dina anställda och kunder! Med ett Gåvokort kan du göra varje mottagare nöjd och glad.
Läs mer »

Nyloppis av Tina Nordström

Nyloppis är Tina Nordströms serie med diverse olika köksprodukter. Här hittar du alltifrån skålar, serveringsfat och kannor, till en handsnidad kryddkvarn! Serien är vackert eklektisk, både i färg och form.
Läs mer »

Våra webbplatser

Våra webbplatser är branschens ledande och de är fyllda med utvalda, inspirerande produkter. Här kan du beställa och göra offertförfrågningar direkt online:

Presentreklam.nu

Smarta Giveaways och reklamartiklar för din kampanj, event, DR-utskick etc.

Sommarpresenter.nu

Skäm bort dina anställda! Här hittar du de bästa företagspresenterna för vår och sommar.

Profilprodukter.nu

Profilreklam- och promotionprodukter som stärker ditt varumärke och företagsimage.

Gåvokort.nu

Ge bort ett gåvokort där mottagaren får välja vad hon eller han vill ha.

Profilkläder.nu

Profilkläder för slagkraftiga kampanjer som skapar en enhetlig och professionell profilering av företaget.

Jubileumsgåvor.nu

Jubileumsgåvor och minnesgåvor till företagets anställda m.fl vid särskilda tillfällen.

Julklappar.nu

Företagspresenterna som du själv vill ha! Julklappar till både anställda och kunder.

Varumärken

Art4m är distributörer och återförsäljare för en stor mängd varumärken, både allmänt kända märken och specialmärken.

Våra produktarkiv och onlinekataloger

Vill du söka vidare på djupet i ett massivt utbud av produkter, så kan du utforska våra produktarkiv med ytterligare 1000-tals artiklar i digitala kataloger och bildarkiv.

Medlemskap för kvalitet och trygghet

Vi är anslutna i branschen tyngsta och viktigaste organisationer – det borgar för kvalitet och köptrygghet.

Läs mer »

Fakta om produktmedia

Läs vår faktabas om reklamartiklar och profilprodukter med allt du behöver veta om skatteregler, intervjuer, formgivning, marknadsundersökningar mm.

Läs mer »

Femfaldigt prisbelönt

Art4m har belönats med en mängd utmärkelser i Promotionbiet, branschens årliga pristävling som hålls av SBPR. Vi har fått pris för vår webbplats (tre gånger), för kampanjer, och den finaste utmärkelsen av alla Årets Promotionföretag fick vi med motiveringen:

"Ett mycket serviceinriktat företag som är roligt att arbeta med – ingenting upplevs omöjligt. De är proaktiva och tar med snabbhet och stor skicklighet fram design, kreativa produkter och skräddarsydda lösningar med det där lilla extra."